مشاوره حقوقی رایگان - تصرف مشاعات پارکینگ و پاسیو / نقاشی مشاعات بدون توافق

باسلام
صاحب آپارتمان طبقه دوم در ساختمان 5 طبقه شمالی و تک واحده هستم همسایه طبقه اول حدودا از 6 سال پیش که ما اینجا ساکن شدیم به صورت شفاهی اجازه زدن سقف پاسیو را در حضور برخی همسایه ها گرفت و روشویی و گاز و کابینت و ... در پاسیو برقرار کرده! ضمنا با داشتن فقط یک پارکینگ سندی دومین خودرو را پشت اولی در مشاعات پارکینگ و حیاط پارک میکند، جدیدا تذکر میدیم فحاشی میکند. همسایه طبقه 4 و 5 هم چون خودشون موتور و دوچرخه و ماشین دوم در مشاعات میذارن و راه پله را انباری کرده اند سکوت میکنند و همه با هم متحد شده اند.
اخیرا هم برای زیباسازی پارکینگ با رای اکثریت بدون موافقت ما پارکینگ را نقاشی کرد و گفت رای اکثریت کفایت میکند ، خودش هم مدیر ساختمان است. کلا از هیچ منفذی در ساختمان برای امتیاز گرفتن دریغ نمیکند.
من از چه راهی میتونم برای رفع تصرف پاسیو و پارکینگ اقدام قاطع کنم؟؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. میتوانید در دادگاه طرح دعوی کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید.