مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قولنامه ملک

با سلام و خسته نباشید،من ده سال پیش از پدرم هزار متر زمین طی یک قولنامه دستی زمین خریدم و در متن آن ذکر شد اینجانب به پدر خود بابت زمین صد میلیون تومان پول پرداخت کرده ام در حالی که هیچ پولی به او ندادم در اصل نیت ما هبه بوده اما در قولنامه خرید و فروش ذکر شده الان بعد ده سال که من زمین را فروختم پدرم میتواند ادعای فسخ داشته باشد در حالی که با پرداخت پول و دیرکرد آن مشکلی ندارم ولی نمیخواهم فسخ شود با تشکر از پاسخگوییتان.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر امکان‌پذیر نمی‌باشد مگر اینکه تحت شرایطی صوری بودن آن را اثبات کند