مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قولنامه و کلاهبرداری جدید

از اپارتمانی 5 طبقه طبقه اول را پیش خرید کردم ولی مالک پس از اماده شدن از تحویل آن به علت اینکه حکم ماده صد برای طبقات اول تا سوم حکم‌30 متر تخریب و طبقات چهار و پنج کلا تخریب نمی توانم تحویل دهم ایا می تواند قرارداد را فسخ کند و اینکه به علت گران شدن ملک به نوعی ایشان با کم کاری خودشان باعث رای نگرفتن از شهرداری و دیوان شده و به قاضی می گوید من دیگر کاری از دستم برنماید و نمی توانم چون سند بزنم قولنامه فسخ و پول آن زمان را با ضرر به ما برگرداند که به نفع خودش است ایا می تواند قولنامه را فسخ کند ؟ چون اینجا قوه قاهره و .. لحاظ نیست کم‌کاری و یا هر علتی که ایشان باعث این اتفاق شده
نظر شما چیست ؟

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
مطالبه ثمن و خسارات به قیمت روز می باشد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام
کسری بنا یا عدم مقررات شهرداری دلیلی برای فسخ قرارداد توسط سازنده نمی شود مگر خودتان بخواهید فسخ کنید ...