مشاوره حقوقی رایگان - ندادن وکالت برای تعویض پلاک خودرو

بنده ماشینم ازطرف نیروی انتظامی توقف شد و دليلش شکایت صاحب پلاک این دوماهه رو خیلی التماسش کردم حاضر نیست وکالت بده وبیاد دنبال پلاکش من باید چکارکنم دارم روزی 40تومان براپارکینگ راهنمایی کنید چکارکنم ماشینم آزاد کنم

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دادخواست الزام به تعویض پلاک باید تنظیم کنید
می توانید مطالبه خسارت این ایام را نیز نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌توانید مطابق اسناد و مدارک خریداری شده دادخواست بدهید تا نقل و انتقال به نام شما صورت بگیرد