مشاوره حقوقی رایگان - احضار شاهد

باعرض سلام و خسته نباشید

در یک پرونده حقوقی یکی از وراث با ارائه قولنامه عادی مدعی خرید کلیه املاک زراعی از پدرش شده و گفته از زمان خرید، زمین ها را تملک کرده در حالی که اینطور نبوده و تعدادی از زمین توسط یکی دیگر از وراث توسط یا با کمک یک زارع کشت و زرع شده است. آیا در صورت عدم حضور زارع جهت شهادت میتوان از دادگاه حقوقی درخواست نمود که برای نامبرده جهت شهادت بعنوان یک مطلع احضاریه صادر کند؟
لطفا در این مورد راهنمایی نمایید با تشکر

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

بله می توانید تقاضای احضار شهود کنید.
امین احمدی وکیل پایه یک دادگستری اهواز

رحیمه میرزایی

سرکار خانم رحیمه میرزایی :

الزام به احضار شهود ممکن میباشد لیکن الزام به ادای شهادت غیر قانونی است و شخص شاهد در بیان اظهارات یا اختیار سکوت آزاد است.