مشاوره حقوقی رایگان - ارجاع مجدد پرونده

پرونده بنده پس از بررسی یکساله در شعبه 44 دیوان بدون صدور رای مجددا به شعبه 39 ارجاع شده برای بررسی مجدد!!!
1_چرا شعبه 44 رای صادر نکرد و بدون اینکه رای صادر کنه پرونده رو مختومه اعلام کرده و چرا ارجاع داده به شعبه 39 ؟؟؟؟؟

پاسخ ها :

مهدی شیری

جناب آقای مهدی شیری :

پس از نقض رای در دیوان،پرونده جهت رسیدگی به شعبه هم عرض ارجاع میگردد.مگر در موارد خاص.

پرسشگر :

اصلا رایی صادر نشده که بخواد نقضش کنه!

پرسشگر :

فقط وقت نظارت مجدد در شعبه39 تعیین شده

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

رای صادر شده به شما ابلاغ نشده چون یک روند داخلی بوده
امین احمدی وکیل پایه یک دادگستری اهواز

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام شعیه 39 دیوان است یا دادگاه تجدیدنظر یا بدوی ؟

پرسشگر :

در سامانه عدل نوشته پرونده شما به معاونت قضایی امور اداری و استخدامی و فرهنگی در شعبه 39 دیوان ارجاع شده

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

دیوان عالی کشور رسیدگی ماهیتی انجام نمی دهد . اگر رای صادره ایراد داشته باشد پس نقض رای آن را به شعبه دیگری جهت صدور رای مجدد ارسال می کند

پرسشگر :

دیوان عدالت اداری نه دیوان عالی کشور!!!!!!!!

بیتا اخوان مدرس

سرکار خانم بیتا اخوان مدرس :

با سلام‌ پرسشگر گرامی پرونده شما به بخش تخصصی دیوان ارجاع شده است. منظورم هیات تخصصی است.