مشاوره حقوقی رایگان - شکایت آزار جنسی

سلام وقتتون بخیر
من یک دخترم و چند ماه پیش مورد آزار جنسی دوست پسر یکی از دوستام قرار گرفتم و تحت فشار روانی خیلی شدید بودم و اقدام به خودکشی کردم اما حالا با توجه به اینکه من یک سری مدارک دارم و اون آقا خودش توی پیاماش اعتراف کرده به جرمش و روانپزشکم وضعیت روحی من رو بعد اون اتفاق تایید میکنه و زیر 18 سال هستم میتونم دنبال قضیه رو بگیرم و شکایت کنم؟

پاسخ ها :

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام ودرود بله اگر خودتان رضایت داشتید هردومحکوم میشوید اگر به زور بوده طرفتون محکوم میشه

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانید شکایت کنید
اگر ثابت بشه با رضایت طرفین بوده شکایت نتیجه ای نخواهد داشت و هر دو به مجازات شلاق محکوم خواهید شد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله اگر بدون رضایت و به اجبار بودنش را ثابت کنید ان شخص مجازات میشود چون زیرا 18 سال هستید پدر و مادرتان شکایت اولیه را از جانب شما مطرح کنند