مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از فرد برای آزار جنسی

سلام، آیا می‌توان از هم جنس خود برای آزار جنسی شکایت کرد؟ ایشون تو دبیرستان و مکان های عمومی به بنده درخواست رابطه جنسی می‌دهند، راهی برای شکایت نیست؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری امکان پذیر است
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

از طریق مدیر مدرسه و یا از طریق والدین و نیز از طریق پلیس امنیت اخلاقی می‌توانید موضوع را پیگیری فرمایید به جدیت یگیری می‌کنند

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بله میتوانید اقدام کنید ولی باید بتوانید این مورد به اثبات برسانید

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

در صورتیکه میتوانید اثبات کنید بله.
با والدین و اولیا مدرسه موضوع را مطرح نمایید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این موضوع را به اداره‌کنندگان دبیرستان خود گزارش دهید.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

بله ولی می‌بایست مدارک کامل و ادله اثباتی ازم را داشته باشید در ضمن در خصوص رابطه جنسی با اوصاف مذکور هنوز اتفاقی نیفتاده است می‌توانید به اتهام مزاحمت شکایت نمایید

سیدرضاتقوی

جناب آقای سیدرضاتقوی :

باسلام بله ولی اثبات باشماست ومیتوانید با ادله نظیر پیامک و ضبط صدا آن را اثبات کنید