مشاوره حقوقی رایگان - دست درازي و ازار جنسي

سلام وقتتون بخير باشه معلم كلاس رانندگي ام اقا هست و اول به بهانه فرمون گرفتن دست به پاهام و دستم مي زد بعد به بهانه دنده عوض كردن دستم رو مي گرفت جلسه چهارم تو بازوم محكم زد و لپم رو كشيد من و دوستم تو ماشين بوديم بعد دست دوباره به كل پام كشيد بهم گفت چرا ارايش نمي كني مجبورم كرد دستش رو بگيرم خيلي بد نگاهمون مي كرد از ترس نمي تونستيم داد هم بزنيم. تو بيابون رهامون مي كرد يا يك جايي گم و گورمون ميكرد از اون روز تا حالا من اصلا از لحاظ فكري آرامش ندارم نگاه دستم مي كنم حس بدي ميگيرم من ١٩سالم هست چه طور مي تونم ازش شكايت كنم؟ بهم گفت كاراموزايي كه همراه ندارن ميگم تو بياي باهام من بعد ميبرمت بيرون، اون لحظه من از ترس فقط دعا مي كردم برسم خونه. معلم رانندگي مون هم سن پدربزرگ من هست. من همش خودم رو مقصر مي دونم. من هيچ كاری هم نكردم.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

به اتهام رابطه نامشروع میتوانید علیه ایشان با شهادت شهودی که در خودرو حضور داشتند وموضوع را رویت کرده اند طرح دعوی نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات و صحبت در خصوص تمام مسائل می باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما حتما این موضوع را به خانواده خود اطلاع بدهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با خانواده خود در میان بگذارید و از طرفی به آموزشگاه اطلاع دهید و پیگیری کنید و می توانید با عنوان اذیت و آزار جنسی شکایت کنید.
دوستتان نیز به عنوان شاهد می تواند شهادت دهد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از طریق اموزشگاه و راهور اطلاع دهید و علیه ان شخص به دلیل ازار جنسی شکایت کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

به نطرم با گواهی آن خانم همراه، اول به مدیر آموزشگاه شکایت کنید که بیرونش کند، همین کافیه، اما اگر اخراجش نکرد به دادسرا شکایت کنید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اولا به پدر و مادرت بگو ثانیا سریعا از طریق دفتر خدمات قضایی محل زندگی خود از ایشان شکایت کتید
ثالثا به رییس آموزشگاه معترض و کتبا شکایت کنید
رابعا به اداره اماکن نیروی انتظامی محل اعلام و سکایت کنید
خامسا همین امشب با تلفن 197تماس بگیرید و مراتب شکایت خود را از اموزشگاه رانندگی و مربی مربوطه اعلام و تقاضای رسیدگی کنید
در اخر اگر میتونید وکیل بگیرید کمک نان کند
اگر تهران هستید اماده مساعدت بصورت رایگان هستم

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
تحت عنوان آزار و اذیت جنسی از ایشان شکایت کنید