مشاوره حقوقی رایگان - تجمیع پرونده حقوقی

سلام و خداقوت
سال 97 سه نفر از بنده شاکی شدن به جرم کلاهبرداری و رای قطعی برائت گرفتم.حال دوباره آن سه نفر به صورت جداگانه شکایت حقوقی مطرح کرده اند.سوالم این است اولا که چرا با توجه به حکم برائت و توجه به ماده 18 قانون مجازات کیفری که دادگاه حقوقی رو مجبور به تبعیت از حکم کرده چرا پرونده را در روند رسیدگی قرار داده؟
دوما آیا امکان تجمیع پرونده وجود دارد با توجه به اینکه همان سه نفر در سه شعبه یه مجتمع قضایی از من شاکی شدن؟
ممنون و متشکر از لطفتون

پاسخ ها :

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

باسلام . باید پرونده حقوقی مورد بررسی دقیق قرار گیرد
مشهد هستید درخدمتم .

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام رای صادره را به موجب لایحه به شعب مذکور ارائه کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
درست است که عمل ارتکابی شما جرم نبوده ولی حق شکایت حقوقی زیان دیده برای جبران خسارت وارد شده محفوظ است .

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
شما نسبت به ادعای ارتکاب جرم کلاهبرداری حکم برائت دریافت کرده اید و احتمال دارد ایشان به علت ضرر و زیان و یا درخواست رسیدگی و صدور حکم نسبت به پرداخت مالی که در دست شما بوده اقدام نموده باشند
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر با توجه به اینکه سوال شما نیازمند برسی بیشتر و کسب اطلاعات راجع به جزئیات دقیق موضوع می باشد درخواست مشاوره نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اقامه دعوای حقوقی صحیح است و قابل رسیدگی در دادگاه
میباشد
خیر تجمیع نخواهد شد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حکم برائت تاثیر چندانی در دعوای حقوقی ندارد
ممکن است چون موضوع جنبه کیفری نداشته منع تعقیب یا حکم برائت صادر شده

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود تجمیع منتفی است و طرح دعوا حقوقی محفوظ است