مشاوره حقوقی رایگان - موضوعات پرونده

سلام چند روز پیش برام یه پیامک اومد که شکوائیه علیم ثبت شده و رفتم توی سایت ثنا دیدم اتهام کلاهبرداری ازمن شکایت شده در یک استان و شهر دیگه که از محل من خیلی دوره. الان من چطور میتونم ببینم موضوع چیه ادله چیه بدون مراجعه به اون استان و شعبه راهی هست که بدون رفتن به اون محل بفهمم جریان چیه و اوراق پرونده رو ببینم ؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
راهی جز گرفتن وکیل در آن شهر نیست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید حضورا به شعبه مراجعه نمایید یا وکیل معرفی نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

در همان سامانه عدلیران نگاه کنید تا ابلاغیه بیاد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام خیر زاهی نیست منتظر ابلاغ حضور باشید و بعد باید پرونده توسط وکیل مطالعه شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می توانید در شهر مربوطه وکیل بگیرید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از طریق سایت عدل ایران در قسمت پیگیری پرونده می توانید جزئیات روند کار رسیدگی را بررسی نمایید و یا اینکه برای رسیدگی پرونده و مطالعه دقیق آن وکیل معرفی کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام فقط روند کلی پرونده را می‌توانید از طریق سایت عدل ایران و برنامه عدالت همراه چک کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود باید وکیل دادگستری اختیار نمایید یا حضوری پیگیر ماجرا شوید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید از طریق سامانه ثنا بخش اطلاع رسانی در خصوص پرونده روند دعوی تان را ببینید و نیز برای شعبه مربوطه لایحه دفاعیه ارسال نمایید