مشاوره حقوقی رایگان - طلب از شرکت سهامی خاص

من یک رستوران دارم که غذا به این شرکت سهامی میدهم منتها الان پول چند ماه را نداده
میخواستم اول اظهارنامه براش بفرستم ولی متنشو ندارم لطفا متن اظهارنامه را کمکم کنید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
از طریق سایت هماهنگ شوید تا ظرف دو روز آتی براي شما نگارش گردد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
اظهارنامه متن خاصی ندارد می‌توانید برایشان بنویسید که می‌بایست ظرف 24 ساعت پرداخت کنید و الا تمام هزینه‌ها با شماست

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام متن اظهارنامه در سایتها وجود دارد اگر متن تخصصی خواستید از پنل دادخواست لایحه اقدام نمایید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

وكيل از سامانه بخواهيد يا مشاوره تلفني
براي اين حجم مطالبات خساست به خرج ندهيد
و حتما نيازمند وكيل است
چون شركت ها با وكيل از خود دفاع مي نمايند و شما نيازمند وكيل مبرز و آگاه با تجربه هستيد