مشاوره حقوقی رایگان - ارسال اظهارنامه

سلام
همسر من با خانومی رابطه داره میخوام قبل از شکایت از اون خانوم براش اظهارنامه بفرستم بلکه خودشو جمع کنه، نمیدونم ثنا داره یا نه ولی کدملیش رو دارم، ادرس ندارم ازش و اینکه میشه بدم وکیل برام اظهارنامه رو بفرسته که مشخصات خودم درج نشه داخل اظهارنامه؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری امکان پذیر است به یک وکیل متخصص وکالت دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌بایست به دفتر خدمات قضایی مراجعه نمایید کد ملی را در اختیار دفتر قرار دهید ایشان می‌تواند استعلام بگیرد که سامانه ثنا دارد یا خیر

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام
مشخصات شما حتما دراظهارنامه درج میشه

محمد مطهری

جناب آقای محمد مطهری :

سلام بله میشه
محمد مطهری وکیل پایه یک تهران

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام وکیل هم ارسال کند مشخصات شما درج میشود

آزاده حیدری

سرکار خانم آزاده حیدری :

سلام. دفاتر خدمات قضایی میتواند استعلام کند که ایشان ثنا دارند یا خیر. حتی در صورت گرفتن وکیل هم مشخصات شما در اظهارنامه قید می شود. بهتر است برای تنظیم اظهارنامه یا هر اقدام قانونی دیگر مشاور تلفنی با وکیل داشته باشید.

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

با سلام در هر صورت مشخصات شما درج خواهد شد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در صورت گرفتن وکیل هم مشخصات شمادرج میشود میتوانید از طریق دفاتر قضایی اقدام کنید

حمیدرضا ضیائی

جناب آقای حمیدرضا ضیائی :

سلام
بله
به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید