مشاوره حقوقی رایگان - فیش حقوقی

سلام من با فیش حقوقی برای یه نفر ضامن شدم .حالا چند روز پیش برام یه ابلاغیه اومده که اگه تحولش ندید جلوی حقوقتو میگیریم. این یعنی چی؟
بعد آشناست نمیتونم تحویلش بدم بدم باید چکار کنم.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند،
باید ایشان را معرفی نمایید...

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
می‌بایست همان شخصی را که ضامن او شده اید را ببرید و تحویل بدهید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

یا تحویل دهید متهم را یا جلوی حقوق شما گرفته می‌شود راه سومی وجود ندارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
اگر در مهلت یک ماه از ابلاغ ، متهم را معرفی و تسلیم ننمایید حقوق شما توقیف خواهد شد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

یعنی باید از شخصی که ضمانت کردی ایشان را تحویل مرجع قضایی نمایید