مشاوره حقوقی رایگان - رابطه

باسلام ببخشید اگر خانمی هم زمان باشوهرش و یکی دیگه رابطه داشته باشد ایاپزشک قانونی تشخیص میدهد که باچندنفررابطه داشته

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
تحت شرایطی امکان پذیر است آری

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر با شخص دیگری رابطه داشته باشد و ظرف سه روز به پزشکی قانونی مراجعه کنه تحت شرایطی قابل تشخیص است که با چه کسی رابطه داشته است

فرشته عباس پور

سرکار خانم فرشته عباس پور :

با سلام ، نسبت به شرایط قائل تشخیص میباشد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام خیر ولی همسرش شکایت کند بطرق دیگر قابل اثبات است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام خیر مگر اینکه اشخاص مرد دیگر معین باشد کارهای تخصصی پزشکی صورت گیرد