مشاوره حقوقی رایگان - جهیزیه

با عرض سلام و خسته نباشید
بنده یکبار به دلیل مشکلاتی که با همسرم داشتیم می‌خواستیم طلاق بگیریم بنده شکایت کردم برای استرداد جهیزیه و جهیزیمو خونه پدرم آوردم الان میخوایم با همسرم آشتی کنیم اگر بخوام دوباره جهیزیمو ببرم دوباره باید لیست سیاهه بنویسم امضا کنه که اگر خدایی نکرده دوباره به مشکل خوردیم بتونم جهیزیمو پس بگیرم؟

پاسخ ها :

نعیم محمدی

جناب آقای نعیم محمدی :

سلام. بله لیست سیاهه تهیه و به امضا مجدد زوج برسانید

یک وکیل

اقلام جهيزيه اموال شما محسوب ميشه عرفا براي انتقال ولو مجدد جهت پيشگيري از ادعاهاي مختلف در زمان اختلافات احتمالي بهتره ليست امضاء شود در غير اينصورت چندنفر شاهد كه ليست رو با انچه موجود ه تطبيق دهند و امضاء كنن