مشاوره حقوقی رایگان - تعیین میزان دیه جراحت

سلام بنده ده روز پیش به داخل کانال آب واژگون شدم که طی آن چوبی به عرض دوسانت و‌ طول چهار تا پنج سانت وارد شکمم شد که دکتر جراح گفته عمق جراحت چهار تا پنج سانت می باشد و جراحت موازی فاسیار عمقی بوده آیا این جراحت جاعفه می باشد یا میزان چند درصد ارش تعلق میگیرد با تشکر.

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

این موضوع در تخصص پزشکی قانونی است نه وکلا اما جائفه زخمی است که به هر حال در موضوع شما راه دارد و دیه مشخص دارد

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال چه کسی مسبب یا مباشر و یا هم مباشر و مسبب حادثه بوده که از وی می خواهید مطالبه دیه نمائید ؟ قطعاً کانال آب و چوب که نمی توانند عامل وقوع حادثه باشند ؟!!!