مشاوره حقوقی رایگان - مال غیر

سلام. من یک ماشین لیزینگی خریدم و چهارتا چک دادم و قرارداد با ایران خودرو را خودم نوشتم و ماشین رو خودم تحویل گرفتم. چک اولی هم از حساب من پاس شد. ولی پول اولیه قرارداد را از کارت عموم کشیدم. الان عموم شهادت داده که پول مال شخص دیگر است و اون شخص اومده ادعای مالکیت خودرو را دارد. و میخواهد ملزم به تنظیم بگیرد. این ماشین پول اولیش ثبت نام از کارت عموم کشیدم. ولی تمامی مدارک به نام منه. حتی چک ها از منه‌. چک اول را خودم پاس کردم. بقیه چک ها برگشت خوردن. آیا میتوانن ادعای مالکیت من را زیر سوال ببرند یا شکایت کنند ؟

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

به هر حال شما باید دفاعیات تان را مستدل و مستند به مدارک ارائه دهید
امین احمدی وکیل پایه یک دادگستری اهواز