مشاوره حقوقی رایگان - سرپرستی فرزند بد سرپرست

سلام وقت به خیر
بنده نزدیک به 3 سال میشه که فرزند دختر خاله ام در نتیجه صیغه موقت بود رو از بدو تولد به فرزندخواندگی گرفتم و حاضر نیستم ازش جدا بشم و همچنین مادر اصلی کودک سالهاست که معتاد به شیشه میباشد و پدرش هم شرور و معتاد بود که در پی حادثه سرقت از ساختمان 4 طبقه سقوط میکند و بعد از ضربه به سر دچار جنون میشود البته سرپرست کودک مادر است.
اگر ممکنه راهنمایی بفرمایید چطور میتونم سرپرستی این کودک رو قانونی داشته باشم چون نگرانم در آینده برای ثبت نام مدرسه یا از این قبیل موارد با مشکل مواجه بشم.
در ضمن کل خانواده مادری کودک حاضرند در محضر نیز با امضا تمام اختیارات کودک را به اینجانب واگذار کنند.
و من الله التوفیق

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

این کودک مادر دارد و اگر درخواست سرپرستی دارید باید به سازمان بهزیستی مراجعه و روند حضانت را جویا شوید

پرسشگر :

با سلام و درود
میبخشید با توجه به نسبت فامیلی و سختگیریهای بهزیستی و همچنین خو گرفتن کودک با ما و بالعکس بهتر نیست موضوع خانوادگی حل بشه , چون مادر طفل میگه ا گر شما فرزندم رو نخواین میدمش به بهزیستی , در ضمن کودک 1 هفته اول زندگیش رو در شیرخوارگاه بوده, واقع اگر میدوند راهی جز بهزیستی وجود داره که بتونم قانونی کودک مال من بشه بهم بگید توروخدا , من فقط نگران ثبت نام مدرسه و ... هستم برای آیندش

یک وکیل

ايا عليرغم و جود مادر طبق قانون ، بچه رو به فرزند خواندگي گرفتيد يا با توافق مادرش ؟
الان چند سال دارد ؟

علي  فرهادي

جناب آقای علي فرهادي :

سلام نیاز ب مشاوره حضوری دارید چون دادخواست مفصل لازم