مشاوره حقوقی رایگان - استعلام ملك ثبت شده براي مهريه

سلام سئوال داشتم، زوجه مهريه را به اجرا گذاشته و زوجه ميگويد خود به همراه زوج شاهد رسمي كردن سند ملك در اداره ثبت اسناد و املاك بوده اما زوج قولنامه دستي را به قاضي محترم نشان داده و ميگويد مال من نيست و قاضي دستور استعلام ملك را ميدهد، حال:١-در مهريه قولنامه دستي در اولويت است يا استعلام ملك به نام اون شخص (مثلا زوج) زده شده؟٢-آيا براي استعلام ملك به اداره ثبت شهر ميفرستند يا مركز استان؟و چقدر زمان ميبرد؟ ٣-آيا اطلاعات به ثبت رسيده در اداره ثبت براي همان فرد(زوج) در اينگونه مواقع براي فرار از دين قابل ويرايش است؟٤-آيا امضاي زوجه بعنوان شاهد در اداره ثبت براي انحصار وراثت خانواده زوج در اينگونه مواقع قابل قبول دادگاه و پيگيري است؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال اول استعلام ثبتی و ثبت نام مالک در دفتر املاک اداره ثبت اسناد و املاک کل کشور ملاک و معیار مالکیت است .

حسينعلي  دلفان آذري

جناب آقای حسينعلي  دلفان آذري:

سلام استعلام ثبت درسته..ممکنه توی اداره ثبت به نام ایشون نباشه