مشاوره حقوقی رایگان - پرده ی بکارت

با سلام خواهرم 3 سال پیش مورد تعرض پسر عممون قرار گرفت و بکارتش و از دستت داد اونم ولش کرد و رفت بعد 2 سال پارسال وجدان درد گرفت برگشتو با خواهرم ازدواج کرد الان نزدیک یک سال هست که باهم عقدن و متوجه شدیم پسره مشکل روانی داره و دست بزن خواهرم تصمیم داره جدا بشه ولی مدام تهدید میکنه شکایت میکنم ک دختر نبودی و مهریه بهت تعلق نمیگیره آیا میتونه ثابت کنه که 3سال پیش خواهر بکارتشو از دست داده؟

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام بربرفرض صحت ادعای شوهر,نظربه اینکه بعدعقد,دخول انجام گرفته ,زن مستحق مهرالمثل میباشد .اگرمردادعایش راثابت نکند ,زن مستحق مهرالمسمی می باشد.