مشاوره حقوقی رایگان - خرید خودرو قولنامه ای

با سلام، من یک پراید رو که مال خودم بود با پاترولی معاوضه کردم و دوتا چک به فاصله چند روز به علاوه ماشین خودم رو بابت هزینه پاترول پرداخت کردم که چک ها هم پاس شد و قرار شد 45 روز بعد از نوشتن قولنامه هردو سند رو برای هم بزنیم، حالا بیشتر از 3 ماه گذشته و طرف به من میگه که صاحب قبلی که سند به نامش هست فوت شده و به من میگه که ماشینو پس بده چون سندش مشکل داره، در صورتی که من اگر ماشینو پس بدم ضرر کردم چون کلی هم خرجش کردم و قصد ندارم که ماشین رو پس بدم، حالا اگر شکایت کنم میتونم ماشین رو پس ندم و سند رو هم بگیرم؟؟

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام. دادخواست الزام به تنظیم سند بطرفیت فروشنده وکسی که سندبنام اوست تقدیم دادگاه کن.واگرفوت کره به طرفیت وراث ایشان اقدام کن.