مشاوره حقوقی رایگان - دستور تخلیه مستاجر

سلام شورای حل اختلاف رای به دستور تخلیه داده وبرای اجرای احکام فرستاده ومبلغ قرض الحسنه به حساب دولت واریز شده وبه کلانتری جهت اجرا فرستاده لیکن مستاجر نامه از ریاست جمهوری آورده که نمی توانم تخلیه کنم ‌قاضی اجرای احکام پرونده را به شعبه بازگردانده جهت رسیدگی مجدد آیا این کار قانونی است ‌اگر نیست چکار باید کرد؟

پاسخ ها :

رویا کرامتی

سرکار خانم رویا کرامتی:

تا سه ماه و در صورت صلاحدید و به تصمیم دادگاه حتی بیشتر هم مهلت داده میشود