مشاوره حقوقی رایگان - وکالت بلاعزل

با عرض سلام و خسته نباشید
اینجانب 2 سال پیش ماشینی خریدم که فروشنده وکالت بلاعزل با ذکر حق عزل وکیل را ندارد به بنده داد منتهی برای تعویض پلاک مدت 20 روز تعیین شد که در زمان تعیین شده اقدام به تعویض پلاک کردم حال بعد از دو سال برای انتقال مالکیت به خودم به دفاتر مراجعه میکنم بعضی عنوان میکنند که وکالتت مدت دار بوده و مجددا اقدام کنی ولی با توجه به مندرجات وکالتنامه موارد دال بر مطلق بودن را دارد لطفا راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.بنظرمی رسد مدت وکالت شامل تمامی مورد وکالت می باشد که دراین صورت باید یاخودش بزای انتقال سند به دفترخانه بیاید ویا وکالت مجدد بشما بدهد.بهتراست به محضرمربوطه مراجعه کنید تا قضیه روشن شوذ.