مشاوره حقوقی رایگان - توقیف زمین پس از معامله

سلام .قطعه زمینی را پارسال با وکالت بلا عزل فروختم یک هفته بعد بابت مهریه در ثبت توقیف شد اگر رفع توقیف نشود آیا باز پرداخت ثمن معامله می تواند با تقسیط همرا شود آیا قیمت روز محاسبه می کنند.

پاسخ ها :

حمیدرضا ضیائی

جناب آقای حمیدرضا ضیائی :

سلام
اگر توقیف زمین بعد از فروش باشد حتما جهت ابطال آن اقدام شود.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر قبل از توقیف زمین فروش رفته می‌توان جهت ابطال آن اقدام نمود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر به نظر دادگاه اعسار را قبول نمی کند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
انتقال قبل از توقیف بابت مهریه بوده است و زمین قابل رفع توقیف خواهد بود لیکن در صورتی که قادر به اثبات ادعای خویش نبودید بایستی به قیمت روز ثمن معامله را پرداخت بنمائید و پذیرش یا عدم پذیرش اعسار بستگی به نظر مقام رسیدگی کننده و وضعیت مالی شما دارد.