مشاوره حقوقی رایگان - اعسار از هزینه دادرسی

با سلام
پدر بنده در یک پرونده اعسار از هزینه دادرسی داده
زمان حضور شاهدان و‌گواه چند روز قبل بازداشت شدند و در زندان هست
الان دادگاه رای داد اعسار زد
و‌ ابلاغ جدید اومد
تو‌ابلاغ جدید‌نوشته هزینه دادرسی 29 میلیون تومن تا 10 روز واریز کنید
بعد نوشته
نظر به آنكه دادخواست تقديمي شما به جهات ذيل ناقص مي باشد‍‌، لذا مقتضي است ظرف مهلت مقرر از تاريخ نظر به آنكه دادخواست تقديمي شما به جهات ذيل ناقص مي باشد‍‌، لذا مقتضي است ظرف مهلت مقرر از تاريخ ابلاغ نسبت به رفع نقص با مراجعه به يكي از دفاتر خدمات الكترونيك قضائي اقدام نماييد، درغيراين صورت برابر مقررات قانوني قرار رد دادخواست شما صادر خواهد شد. باید چکار کنیم بند قانونی بیاریم تا دوباره جلسه اعسار بزارن
چون‌پدرم‌زندان بوده و به گواهان‌اطلاع نداده

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

می‌توانند نسبت به حکم اعسارشان در صورت غیابی بودن با خواهی و یا اگر مهلت اعتراض دارد اعتراض بزنند در غیر این صورت مجدداً طرح دعوی اعسار نمایند