مشاوره حقوقی رایگان - پرونده با علت طرح رسیدگی به تجدید نظر خواهی ثبت گردید

سلام وقتتون بخیر، دادنامه شکایت من از شهرداری امده و قاضی به نفع من رای داده و شهرداری اعتراض زده و در روند پرونده پیام: پرونده کلاسه...... ردیف فرعی 2 با علت طرح رسيدگي به تجديدنظر خواهي نسبت به خواسته الزام به تبديل وضعيت پيماني به رسمي در ديوان عدالت اداري به تاریخ 1402/08/29 ثبت گردید و با شماره بایگانی -474 به معاونت قضايي امور اداري استخدامي و فرهنگي (شعب تجديدنظر) ارجاع شد»» امده این پیام به چه معناست و چه قدر زمان میبره جوابش بیاد ممنون میشم راهنماییم کنید تشکر

پاسخ ها :

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

پرونده ثبت شده در صورت نیاز به شما ابلاغ می‌شود

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

می‌ره شعبه تجدیدنظر دیوان عدالت اداری،
بین سه تا شش ماه طول می کشه تا حکم صادر کند