مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به کروکی تصادف

موتوری با خودروی بنده تصادف جرحی کرد که مطابق کروکی راهور 100درصد مقصر شناسایی شده (به جهت سبقت ممنوع)، حالا این فرد مقصر، رفته بر روی گزارش کروکی راهور شکایت کرده، نتیجه شکایتش چه خواهد بود؟ با توجه به گزارش راهور

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مقصر و میزان تقصیر را کارشناس تعیین خواهد کرد وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است می‌توان بدان معترض شد مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید
نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما و