مشاوره حقوقی رایگان - کارآموز از شرکت شکایت کرده و قرارداد کارآموزی هم داریم

سلام وقت بخیر
فردی رو بعنوان کارآموز در شرکت برای مدت مشخص کارآموزی اوردیم و با ایشون قرارداد کارآموزی بستیم اما ایشون رفته اداره کار شکایت کرده. اداره کار هم بدون نگاه به قرارداد منعقد شده بین ما، رای به نفع کارآموز داده و شرکت رو جریمه کرده. اداره کار استدلال میکنه میگه قراردادهای داخلی شما هیچ اعتباری نداره و روال ما چیز دیگری هست. میخاستم ببینم الان باید چه کاری انجام بدم؟ و اینکه قراردادهای دیگه که با کارمندا میبندیم هم دارای اشکال هستند یا نه؟ چون برخی پرسنل خودشون بیمه نمیخوان ولی اونها هم تهدید به شکایت کردند!!!
ممنونم از شما و مشاوره هاتون

پاسخ ها :

سيدعلي معادي

سيدعلي معادي:

سلام بیمه کردن کارگران اجباریست و شما نمیتوانیدخلاف قانون قراردادمنعقدنمایید.موفق باشید