مشاوره حقوقی رایگان - عدم تسویه حساب از سوی کارفرما

سلام. من در یک شرکتی کارآموزی میکردم. از تاریخ 10 تیر ماه سال 96 تا آخر آبان سال 99 یک سال در فروش و دو سال و نیم در واحد مالی بودم. متاسفانه طبق اتفاقی افتاد، اسناد مدارک اشتباه ثبت شده در سیستم حسابداری شون از قبل ، بدون سند موثقی است و پسورد و یوزر کلا در شیر در اختیار همه بود. متاسفانه این شرکت حقوق آبان ماه 99 و این که سنوات و عیدی من رو پرداخت نمیکنن میگن با تعهدنامه بدی که همه ی این کار به مسئولیت خود شما بوده و این که من کار آموزم و قراردادم پاره وقت است و آخرین قراردادی هم که دارم برای فروردین تا خرداد 99 و قرارداد هوایی دیگری که امضا کردیم کارفرما امضا نکرد به دلیل تغییر در بند های قرارداد. من هم طبق ایمیل کارفرما از کار اخراج شدم و بیمه های من رد شده ولی قراردادی ندارم. آیا میتونن تا تعهدنامه امضا نکردم تسویه حسابم رو ندن؟ اگر از بیمه شکایت کنم، آیا پیگیری میشه؟ الان بیشتر از یک ماه خورده ای از خروج من از اون شرکت گذشته. من برای کارآموزی هیچ برگه ای ندارم ازشون. اسما کارآموز بودم و قراردادی که برای من میزن پاره وقت بوده.

پاسخ ها :

مريم  پارسايي

مريم پارسايي :

سلام شما به اداره کار مراجعه وموضوع را در انجا دنبال کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید سامانه روابط کار نیز ثبت نام کنید دادخواست تخصصی تنظیم گردد و و
حتی المقدور وکیل متخصص اختیار نمایید....