مشاوره حقوقی رایگان - باز کردن کوچه بن بست

بنده مالک قطعه زمینی در شهریار هستم و الان 20 سال هست که ته کوچه دیوار کشیده شده و بسته شده و قیمت زمین اینور کوچه با اون ور 5 برابر فرق داره الان 4 مالک بدون مجوز و هر چیزی اومدن و دیوار ته رو خراب کردن و بردن 100 متر اونورتر دیوار کشیدن و میگن اینجا معبر عمومی و شهردار گفته باید باز بشه و این در صورتی که اصلا ملکی‌وجود نداره فقط زمین خالی هست و اینجا مجوزی برای ساخت و ساز نمیدن و کلا الان ته کوچه به بیابان باز شده و هیچ امنیتی نیست حیوان و دزد و آدم وهمه چی اونجا میره و میاد میخواستم ببینم چیکار میشه کرد

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

ملکی که سند و مجوز ساخت ندارد همین مشکلات را دارد و باید با همسایه ها حلش کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به کارشناسی دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد