مشاوره حقوقی رایگان - يارانه حمايتی

سلام وقت بخير
يارانه ام روی حساب پدرم بود كه قطع شد بعد از اينكه ازدواج كردم اقدام به جدا كردن يارانه از خانواده هامون كرديم كه متاسفانه يارانه شوهرم به حسابش واريز ميشه ولی يارانه منكه روی حساب پدرم قطع شده بود واريز نميشود ٥ سال از اون زمان ميگذره ولی متاسفانه كارم درست نشده و منم نميدونستم بايد كجا شكايت كنم لطفا ميشه راهنماييم كنين
پدرم پولدار اصلا كه يارانه اش قطع كردن ولی من الان ازدواج كردم كه شوهرم يه ادم بدبخت بی پول هس كه واقعااا به اين يارانه احتياج دارم لطفا راهنماييم كنين چكار كنم

پاسخ ها :

شهلا اروجی

شهلا اروجی :

سلام
به فرمانداري مراجعه كنيد