مشاوره حقوقی رایگان - بازگشت به کار

با سلام
بنده سال 91 طی آزمون استخدامی و مصاحبه به استخدام یک شرکت پتروشیمی در منطقه ویژه اقتصادی شده ام که قراردادم به صورت یک ساله تمدید و از نوع مدت معین است.
ماهیت کار تولید هست و مستمر و پا بر جا.
به عنوان فعال و نماینده کارگری طی چند سال فعالیت داشته ام .
که بر اثر تنش های همیشگی بین کارگر و کارفرما در نهایت کمیته انضباطی کارگاه حکم به 4 ماه تعلیق کاری به من داد که از روی غرض ورزی و بی اساس بود.
پس از پایان 4 ماه هم زمان شد با پایان مهلت قراردادم که در نهایت کارفرما اعلام کرد به علت عدم نیاز امکان تمدید قراردادم نیست.
اداره کار طبق قوانین مناطق آزاد تجاری حق ادامه همکاری رو با شرکت میدونه اما قرارداد کاری من به صراحت گفته که رابطه کارگر و کارفرما بر اساس قانون کار و تامین اجتماعی طبیعت خواهد کرد.
در رابطه با موضوع بازگشت به کار اداره کار حق رو به کارفرما میده بر اساس ماده 34 قوانین مناطق آزاد تجاری .
دیوان عدالت اداری اگر اعتراض کنم بر اساس قانون کار سرزمین مادری و اصلی قضاوت خواهد کرد یا مبنا چیز دیگری هست؟ و بر اساس چه ماده و قانونی میتوانم اعتراض کنم به رای اداره کار به دیوان عدالت اداری؟؟
ممنون

پاسخ ها :

یک وکیل

اگرمصوبه اي تحت عنوان آيين نامه خاص دارند به استنادماده ١٨٨قانون كارعمل خواهد شد.يعني آيين نامه منطقه اي