مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست طلاق

همسرم نزدیک یکسال است ترک منزل کرده و ادعا می کند من او را از منزل بیرون کرده ام. ازدواج موقت کرده و در این مدت رابطه زناشویی با من نداشته است. من با چه عنوانی دادخواست طلاق کنم؟ اگر با عسر و حرج و نشوز مرد تقاضای طلاق کنم و همسرم منکر این موضوع شود چگونه قابل اثبات است؟ آیا پزشک قانونی زمان آخرین رابطه را مشخص میکند؟

پاسخ ها :

عادل بابایی

عادل بابایی :

اگر ازدواج موقت ثابت شود یا ترک منزل میتوانید طلاق بکیرید اما بهتر است وکیل بگیرید

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

سلام .همسرتان ازدواج موقت كرده ؟؟؟؟؟ درزمانيكه هنوز ازشما طلاق نگرفته ؟؟؟؟اين عمل وي زناي محصنه است و درصورت شكايت شما حكم اعدام براي وي صادر ميشود.ضمنا پزشكي قانوني بهيچ وجه نميتواند تاريخ رابطه زوجين راولوبافردديگري تشخيص دهد