مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قرارداد کار موقت

با سلام
در قرارداد کار موقت حق فسخ به کارگر داده شده است و ذکر شده اگر کارفرما حقوق ماهیانه را به صورت کامل پرداخت نکند کارگر حق فسخ قرارداد را دارد و کارفرما آن را امضا و تایید کرده
و 15 روز قبل هم در مورد تصمیم فسخ به کارفرما اطلاع داده شده
آیا مثل فرایند استعفا دوباره به تایید کارفرما نیاز است و در صورت عدم تایید باید یک ماه منتظر ماند در صورتی که کارفرما با امضای خود حق فسخ یک طرفه را به کارگر داده است

پاسخ ها :

علی سیفی

جناب آقای علی سیفی :

حق فسخ در قراردادهای کار وجود ندارد و آن چیزی که شما در خصوص آن توافق کرده اید حق فسخ نمی‌باشد