مشاوره حقوقی رایگان - ابطال قولنامه ملک

اگر در زمان نوشتن قولنامه خرید خانه یکی از طرفین مثلا خریدار یا فروشنده حضور نداشته باشند قولنامه باطل میشود؟من سال 94 خانه ام رافروختم.شخص که واسطه بود اول به خانه ما آمد قولنامه را نوشت بعدش رفت سراغ خریدار واز آنها هم امضا گرفت در ضمن درقولنامه هیچ موردی از ثمن‌ معامله وچگونگی پرداخت نوشته نشده والان 8 ساله 40 میلیون پول من رو ندادن

پاسخ ها :

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
سوال واضح نیست.
اگر خریدار و فروشنده هر دو امضا کرده باشند اعتبار دارد حتی اگر امضاها همزمان نباشد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام قرارداد بی می‌بایست ثمن داشته باشد