مشاوره حقوقی رایگان - ابطال معامله بین پدر و پسر

پدر بنده طبقه ی پایین خونه ی خودشون رو با تنظیم قرارداد قولنامه به بنده واگذار کردن به عنوان خرید و فروش به مبلغ 500میلیون تومان ولی بنده مبلغی پرداخت نکردم و به عنوان هدیه گرفتم خونه رو ملک هم نیمه ساخت هستش هیچ شرطی ام در قولنامه قید نشده خود ملک اصلی یعنی زمین هم سند رسمی ندارد قولنامه مادر هست حالا خواستم بپرسم که من اگر خونه رو تکمیل کنم فردا روزی پدر بنده میتونند باطل کنند؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند به صرف آنچه در سوال آمده است خیر مطابق ماده 803

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

قولنامه شما ضعیف نوشته شده است خرید و فروش باید مالی رد و بدل شود و بعداً وراث علیه شما مبنی بر مطالبه وجه منزل طرح دعوا خواهند نمود بهتر است پدرتان مال را به شما هبه کند و وضعیت حال ملک را در عقد هبه توصیف نمایید و پس از ساخت حتی در صورت زنده بودن پدرتان رجوع به این هبه ممکن نیست زیرا تغییر بنا حاصل شده است

علی حسین کاظمی

جناب آقای علی حسین کاظمی :

می تواند ثمن معامله را مطالبه نماید

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

اگر صلح نامه تنظیم نمایید بهتر است.

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
بعدا وراث می توانند ثمن معامله را از شما بگیرند.
بهتر است صلحنامه رسمی تنظیم شود.
در صورت انتقال مالکیت تکمیل منزل مانع قانونی ندارد.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
سوال واضح نیست اگر زمین این ملک به نام مادرتان است با مشکل مواجه خواهید شد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
با توجه به اینکه ثمن ‌معامله پرداخت نشده است ممکن است در آینده مشکل ایجاد شوید
جهت توضیحات تکمیلی تماس بگیرید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
آری؛ معامله صوری است و هر قرارداد صوری باطل است.

ساره خادمی

ساره خادمی :

قرارداد بیع تنظیم شده در حالی که اراده ی باطنی طرفین هبه بوده است،بهتر است قراردادی تحت عنوان عقد هبه منعقد گردد
و از آنجا که پدر و پسر هستید هبه غیرقابل رجوع می باشد.

مجید کیانزاده

جناب آقای مجید کیانزاده :

ایشان میتوانند مبلغ 500 میلیون تومان را از شما مطالبه کنند و شما محکوم به پرداخت خواهید شد.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام سوال شما جواب بله یا خیر ندارد و نمی‌توان همچین پاسخی داد اول باید برگه قولنامه شما رویت شود تا ببینیم آیا درست تنظیم شده است یا خیر