مشاوره حقوقی رایگان - مبایعه نامه

با سلام
همسر بنده سال 99 یک واحد آپارتمان به نامم قولنامه کرد (در ازای ماشین و طلاهایی که خورد خورد براش فروخته بودم و مربوط به خانه پدریم بود) حالا که قصد جدایی داریم سند واحد رو برام نمیزنه و قولنامه هم گم کردم اما کد رهگیری رو دارم
میگه چون قولنامه نداری دستت به جایی بند نیست و راحت میتونم واحد رو بفروشم!
در صورتی که در سایت استعلام املاک کد رهگیری رو چک کردم و هنوز به نامم هست
من گفتم که دادخواست الزام به سند میزنم که ایشون گفتن باید ثابت کنی ثمن معامله رو پرداخت کردی
حالا با توجه به اینکه همسرم بنگاه دار هست و قولنامه رو خودش نوشته، آیا امکان ابطال قولنامه رو داره؟
آیا با اینکه من همسرش بودم باید اثبات کنم پول به حسابش ریختم؟
چون من این پول ها رو خورد خورد و طی سالیان سال بهش دادم و مدرکی ندارم

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

ابهرحال همسرشما اگر هم بتواند ثابت کند ثمن معامله را دریافت نکرده تنها می تواند دادخواست مطالبه ثمن دهد نه ابطال .اصل برصحت معاملات است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

دادخواست اثبات مالکیت دهید به استناد شهادتدشهود و درخواست استعلام کنید بابت کدرهگیری

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دادخواست الزام به سند بده راهی جز این نداری اگر نشد دادخواست مهریه بده

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید ادعای خود را در مرجع قضایی اثبات نمایید
با توجه به اینکه مبایعه‌نامه شما مفقود شده است
شما باید دادخواست اثبات وقوع عقد بیع و اثبات مالکیت و الزام به تنظیم سند رسمی را به طرفیت زوج اقامه نمایید

و باید با معرفی شهود و ارائه مستندات و دلایل دعوا را اثبات نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر اسناد و مدارک باید بررسی شود

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

تحت اثبات وقوع عقد بیع و اثبات مالکیت طرح دعوی کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست اثبات وقوع عقد بیع و اثبات مالکیت و الزام به تنظیم سند رسمی بدهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی مدارک و گفتگو متقابل دارد تا اظهار نظر دقیقی بتوان کرد

زينب  زالي

زينب زالي :

مدارکتون نیاز به بررسی دارد

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی دادخواست اثبات مالکیت و احراز وقوع بیع مستند به شهادت شهود و تقاضای استعلام کد رهگیری مربوطه ثبت نمایید

یک وکیل :

با سلام
برای دریافت مشاوره تلفنی اقدام نمایید.

سعید باروح

جناب آقای سعید باروح :

در خصوص این مورد حتما به وکیل مراجعه کنید

مینا احمدی

مینا احمدی :

با شهادت شهود اثبا ت نماييد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
به یکی ا زبنگاه ها مراجعه و درخواست کنید با استفاده از همان کدرهگیری قولنامه را برای شما کپی کنند اگر احتمال می دهید همسرتان در این خصوص کارشکنی می کند ایشان را به اتحادیه گزارش دهید