مشاوره حقوقی رایگان - حکم جلب خوانده

با سلام پرونده ملکی به داوری سپرده شده است پس از تعیین رای داوری از دادگاه تقاضای ابلاغ میکند رای به همه به جز خوانده ابلاغ می‌شود درخواست اجرائیه داده شده واجرائیه صادر میشود و به طبع آن حکم جلب خوانده صادر میشود از طرفی وکیل خوانده در خواست ابطال اجرائیه به دلیل عدم ابلاغ میدهد قاضی رای به ابطال میدهد که از طرف خواهان اعتراض گذاشته شده و به تجدید نظر محول میشود لیکن در این بین قاضی دادگاه بدوی شفاها اعلام میکند که خوانده اعتراض را باطل کند تا ایشان رای را ابلاغ نماید و ابلاغ نیز میشود ولی دادگاه تجدید نظر رای ابطال اجرائیه را قطعی میکند
حال با توجه به این شرایط حکم جلب معتبر است و اگر خیر چه مراحلی را باید انجام داد؟
با تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است