مشاوره حقوقی رایگان - سفته

سلام
از تاریخ 1 مهرماه تا 1 آذرماه 1402 با شرکتی خصوصی قراداد داشتم
باتوجه به مشکلات پیش آمده بنده تصمیم به عدم ادامه همکاری گرفتم و این نکته رو هم قبل از اتمام قرارداد به مسئولان مربوطه ارجاع دادم
این نکته هم حائز اهمیت هست که حتی یک هفته بعد از پایان قراداد من با شرکت همکاری کردم که جایگزینی برای بنده انتخاب کنند‌.
پس از اون یک هفته بعد از اتمام قرارداد و بحثی که از طرف مدیریت شرکت با من شکل گرفت تصمیم به عدم حضور در شرکت گرفتم
حالا از طرف مدیر شرکت به من پیغام رسوندن که اگر نیاد به اصطلاح کارشو تموم یا جمع نکنه سفته‌شو میذارم اجرا
می‌خوام بدونم از نظر قانونی این صحبت چقدر حقیقت داره ؟ از نظر قانونی همچین اجازه ای داره؟
اگر نداره بنده میتونم تحت عنوان خیانت در امانت از ایشون شکایتی ثبت کنم؟
باتوجه به اینکه اون سفته در وجه شرکت و بابت حسن انجام کار(قید شده در سفته) طبق قرارداد هستش
و همین‌طور قرارداد من بیش از یک هفته‌س که رسماً پایان رسیده
پیشاپیش از پاسخ‌گویی شما ممنونم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام با توجه به اینکه شما ضمانت کرده‌اید که یک هفته بعد حضور پیدا کنید می‌بایست به حقوق و تعهدات خود پایبند باشید

نعمت محمدبیگی

جناب آقای نعمت محمدبیگی :

سلام باید شرایط مندرج در قرارداد و همچنین ضمانت سفته و شرايط عضویت و همچنین شرایط خروج از شرکت بررسی شود