مشاوره حقوقی رایگان - تهدید به اجرا گذاشتن سفته حسن انجام کار

سلام وقتتون بخیر من 2ماهه پیش در یک سالن زیبایی مشغول به کار شدم(احتمال میدم که سالن بدون مجوز است چون وقتی از طریق سایت با کد ملی صاحبکارم و کد پستی سالن پیگیری کردم نوشته بود جواز ندارد)این خانوم به من گفته بود که سالن فول مشتری هست(ولی در قرارداد قید نکردند)فردای همون روزی که رفتم مشغول به کار شدم یک قرارداد یکساله نوشتند و تو قرارداد نوشته بود سفته های من باید سه سال دستشون باشد و متاسفانه من ندیدم(30میلیون سفته دادم)وقتی مشغول به کار شدم مشتری ها از چیزی که اون خانم گفتند کمتر بود من از یک ماه پیش بهشون اطلاع دادم که از اول دی ماه دیگر نمیام و به دنبال پرسنل جدید باشند اما تو این یک ماه هیچکس رو استخدام نکردند و آخر ماه به من می‌گفتند من موظف هستم تا هرزمان که نیرو بیاد براشون بمونم حتی اگر چندین ماه طول بکشه ولی خب به خاطر این که من از یک ماه قبل اطلاع داده بودم و حقوق خیلی پایین بود قبول نکردم و اومدم بیرون ایشون علاوه بر اینکه درصد کار من رو واریز نکردند سفته هام رو نمیدن و تهدید به شکایت و زندان می‌کنند..میخواستم بدونم آیا میتونن به این دلیل من رو بندازن زندان ؟سر سفته هام خیلی اذیتم می‌کنه تو قرارداد قید شده بود بابت حسن انجام کار در سال زیبایی.....

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به موجب اظهارنامه تقاضای استرداد سفته ها کنید

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

باید عدم حسن شما را اثبات کنند بعد اجرا بگذارن

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در این خصوص می‌بایست از طریق دفتر خدمات قضایی اظهارنامه ارسال نمایید و یک مدتی به طرف مقابل زمان بدهید و در صورت عدم دریافت دادخواست بدهید