مشاوره حقوقی رایگان - پشیمانی از ابراء مهریه

سلام. بنده درخواست طلاق دادم و رای عدم سازش صادر شده. مهریه بنده 500 سکه می باشد. حال همسرم میگه بیا توافق کنیم و درخواست 70 میلیون تومان بعلاوه طلاهای خریداری شده در زندگی را دارد. وکیل ایشون میخواد دادخواست بده تا طلاق از نوع خلعی شود و میگن توی دادگاه توافق ثبت میشه و بقیه مهریه ابراء میشه... آیا بعد از طلاق ایشون میتونه از ابراء پشیمان شود؟ ممنون

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام اگرزن درصورتجلسه دادگاه بنویسداینجانب حق رجوع به مابذل راندارم.نمی تواند به آنچه ازمقدارمهریه را بذل کرده مطالبه نماید.وهمچنین اگه دین مردرا نسبت مهریه رابری الذمه نماید