مشاوره حقوقی رایگان - ابراء مهریه

با سلام
بنده و خانم قصد طلاق توافقی داشتیم. خانم با رضایت کامل دست نوشته ای با امضا و اثر انگشت به بنده داد که داخل آن به برداشتن تکلیف مهریه از گردن بنده و ساقط کردن مهریه بدون هیچ شرط و بازگشتی اشاره دارد. در متن آن اشاره به طلاق نشده و بدون قید است. روز دادگاه خانم از طلاق منصرف شد ولی بنده صرف نظر نکردم.
هنگامی که به قاضی دست نوشته را ارائه کردم اصلا به برگه نگاه نکرد چه برسد به اینکه متنش را بخواند (که بذل است یا ابراء) و فقط گفت سند محضری ملاک است. هم اکنون نیز خانم (30ساله) مهریه را به اجرا گذاشته است.
جالب اینکه هیچ محضری در آن زمان که خانم قصد ابراء داشت قبول نمی کرد بدون حضور یکی از والدین خانم سند تنظیم کند. و این یعنی اینکه هیچ خانمی حتی اگر بخواهد (علی رغم شخصیت مستقل حقیقی) نمیتواند مهریه اش را ابراء کند.
سوال اینست که آیا راهکاری برای مشکل من وجود دارد؟ حتی شنیده ام اگر دادگاه دستنوشته را بپذیرد در دیوان رد خواهد شد. درست است؟ لطفا اگر راهکاری وجود ندارد شفاف بفرمائید.

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام
باید متن نوشته بررسی شود و راه حل حقوقی دارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری قطعا راه کار برای مشکل شما وجود دارد