مشاوره حقوقی رایگان - طلاق زن

سلام من میتونم درخواست طلاق بدم ؟ شوهرم 20سالشه میخواد راننده ماشین سنگین شه درحالی که گواهینامه نداره و من ناراضیم پدرش میگه من همین یه دونه پسرو دارم باید رو ماشین من کار کنه. شوهرمم میگه من رو ماشین کار میکنم اگه میخوای برگرد وگرنه طلاقت میدم. اسکرین اسمسهایی که واسم فرستاده رو دارم. میتونم ازش طلاق بگیرم مهریه و طلاهم ازش بگیرم؟

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام .موردمذکورازمواردعسروحرج نمی باشد

پرسشگر :

دلیل قطعی نیست برای طلاق؟ میتونم مخالف رانندگی شم؟

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

دلیل موجه برای طلاق نیست. ولیکن می توانید مطالبه مهریه نمایید

رحیمه میرزایی

سرکار خانم رحیمه میرزایی :

حق طلاق با شوهر میباشد وعدم رضایت شما از شغل ایشان برای شما حق طلاق ایجاد نمیکند ولی میتوانید مهریه را مطالبه نمایید