مشاوره حقوقی رایگان - مسئولیت امضا از طرف دیگری با اجازه شفاهی

سلام
برگه پیش قراردادی را که بین خریدار و فروشنده یک دستگاه تنظیم شده بود و زیر برگه اسم فروشنده و خریدار نوشته شده بود را من از طرف فروشنده امضا کرده ام
و دقیقا هم زیر اسم فروشنده دوباره نوشتم از طرف فروشنده و بعد امضا کرده ام
ضمنا هیچ اطلاعی از کم و کیف معامله انجام شده نداشتمو به صورت یکهویی و رودربایستی وار چون فروشنده در شهر ما نبود و تماس گرفت خواهش کرد من نیستم این برگه رو امضا کن تا قرارداد اصلی خودم میام و امضا میکنم
بنده چه مسئولیتی در قبال این پیش قرارداد دارم اگر اتفاقی در این معامله بین این دو بیفته؟
امضا از طرف بنده مسئولیت کیفری و حقوقی ایجاد میکند یا حکم به عنوان فضول در معامله می باشد ؟

با سپاس

پاسخ ها :

قرشی یزدی  سیدمحمدعلی

قرشی یزدی سیدمحمدعلی :

استان :

سلام .اگر از طرف امضا نمودید مشکل کیفری پیش نمیاد ودر صورت عدم قبول مالک ممکن هست معامله باطل بشه واگر بتونید اثبات کنید که اذن در انعقاد قرارداد رو داده برای شما مسعولیتی ایجاد نمیشه

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بهتر بود اینکار نمیکردید مستلزم بررسی قرارداد است