مشاوره حقوقی رایگان - چرا شهرداری هزینه جداگانه از زمین واگذار شده توسط راه و شهرسازی جهت کاربری زمین درخواست می کند

در سال 1397 برنده مزایده زمینی با کاربری تالار پذیرایی و جهانگردی از اداره کل راه و شهرسازی استان اصفهان شدم و وقتی به شهرداری مراجعه کردم جهت تغییر کاربری به تالار پذیرایی و جهانگردی مجددا درخواست مبلغ جداگانه شدند آیا این روش درست است

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام برای تغییرکاربری باید خواسته شما توسط شهرداری به کمیسیون ماده5به ریاست اساستانرارسال ودرصورت موافقت کمیسیون به تغییرکاربری,ازشما بابت مابه التفات تغییرکاربری توسط شهرداری دریافت وسپس مجوزمربوطه را ارایه می نمایند.