مشاوره حقوقی رایگان - ایجاد فضای عمومی سمت درب و پنجره

با سلام لطفا بفرمایید آیا همیشه سمت و درب و پنجره باید فضای عمومی مثل راهرو و مشاعات باشد یا اینکه می توان فضای اختصاصی مثل سقف ایرانیتی هم ایجاد کرد؟ چرا که هیچ کجا مشاهده نشده سمت پنجره کسی بتواند سقف و یا فضای اختصاصی دیگری که حتی خود صاحب پنجره نیز شریک باشد بدون رضایت مالک پنجره ایجاد گردد. حتی اگر هم متعلق به یک مجموعه مسکونی هم باشد باید رعایت حق مشرفیت و مسایل ایمنی و حداقل ارتفاع از کف پنجره رعایت گردد. بطور کلی ایجاد فضای اختصاصی سمت درب و پنجره طبق قوانین مربوطه و عرف آیا مجاز است یا نه ؟

پاسخ ها :

فاطمه علی قاضی

فاطمه علی قاضی :

ساخت هر قسم بنا یا سازه منطبق با پروانه ساخت، ضوابط شهرداری و مقررات قانونی می باشد .بدیهی است هر گونه تغییر در ساختمان بر خلاف گواهی پایان کار ساختمانی ممنوع بوده و مستلزم اخذ مجوز از شهرداری می باشد