مشاوره حقوقی رایگان - تشخیص رابطه مقعدی در استخدامی نظام

رفیقم یک بار رابطع مقعدی داشته بعد16سالش هست و اون هم بدون زخم بدون جراحت چیزی و با ژل روان کننده بوده الان افسرده شده چون میگه میخوام برم تو نظام برای افسری میترسم خانوادم بفهمن میخوام یک طوری کمکش کنم تا وقتی که میخواد بره برای افسری امکان داره نشون بده؟ چون کلافه شده گوشه گیری میکنه کلا میگفت حاضرم دست به خودکشی بزنم برا همین میخام کمکش کنم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در هر صورت بسته به گزینش ارگان مربوطه است نتیجه قابل پیش‌بینی نیست

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر یک بار بوده و مدت زیادی از آن بگذرد خیر قابل تشخیص نیست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر در زمان استخدام مقعد معاینه نمی شود.
با توجه به توضیحات ارائه شده اگر تکرار نکرده باشد قابل تشخیص نیست