مشاوره حقوقی رایگان - سرباز

سلام خسته نباشید بنده حدودا یک ماه پیش حین ماموریت به تهران تصادف کردم به علت لغزندگی جاده و حدودا 50 تا ماشین در همون حوالی تصادف کردند ولی تصادف زنجیره ای نبود
بنده هم به علت لغزندگی هوا زدم به گاردریل و چپ کردم و اسیب جدی ندیدیم نه من نه فرمانده ولی ماشین کاملا داغون شد حدود چقد باید خسارت پرداخت کنم و ایا بعد از یک ماه امکان داره که دادگاه بخاد که بازداشت بشم برای مدتی یا زندانی ببره؟

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام نظرکارشناس برای تعیین تقصیر شما اعلام شده است یا خیر

بهروز  دادگر

بهروز دادگر :

استان :

با سلام باید کارشناس خسارت را بر اورد کنه به هر حال چون عمدی نبوده به نظر نمیرسد که زندان صادر شود