مشاوره حقوقی رایگان - ساخت خانه در فضای گلخانه

با سلام
ما درسال 98 در ابتدای یک روستا 6000 متر زمین زراعی خریداری کردیم و با جواز تاسیس در آن گلخانه ساختیم .
الان به دلیل مسافت طولانی رفت و آمد ،توی زمین یه خونه 50 متری برای خودمون زیرش انباری و توی زمین استخر ذخیره آب و اتاق نگهبان 30 متری ساختیم .حالا از ما شکایت شده باید چیکار کنیم؟
ممنون میشم.

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

از شهرداری پیگیری کنید و یا جهت مشاوره تماس بگیرید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

اگر ساخت و ساز برای سه سال پیش باشد
راه دفاع از حقوق شما وجود دارد.،.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما مرتکب جرم تغییر کاربری غیر مجاز شده اید و با شرایطی خاص مجازات تخریب ساختمان یا جزانقدی خواهید داشت
بهتر است به وکیل مراجعه نمایید